Blaasontsteking

Blaasontsteking


 1. Wat is het probleem?

Je hebt regelmatig of zelfs continue blaasontsteking door bacteriën. 

 

2. Wat zijn de mogelijke remedies?

  • D-Mannose. Dat bestel je hier.
  • Oregano-olie. Dat bestel je hier.
  • Curcumine. Dat bestel je hier.
  • Buchu.

 

3. Toelichting op aandoening

De meest voorkomende reden van een blaastontsteking is besmetting met de E. Coli darmbacterie. Die pak je aan met D-Mannose. Is er sprake van een andere bacterie, dan helpt D-Mannose niet. 

Komt je blaasontsteking iedere keer terug, dan hebben de bacteriën een 'filmpje' om zich heen gebouwd waardoor ze resistent worden voor antibiotica. Die biofilm moet je kapot maken en dat doe je door oregano-olie (met voldoende carvacrolen) en/of curcumine. Pas als die biofilm kapot gemaakt is, kan antibiotica zijn werk doen en ruim je de rommel vaak echt op. Om te voorkomen dat er een nieuwe biofilm ontstaat, dien je oregano-olie en/of curcumine in een preventieve dosering te blijven slikken. 


 

4. Links

Geen

 

5.Referentie INNR

v=SLW9pne-bv8&t=199s

 

6. Disclaimer

Medische informatie wordt alleen verstrekt als informatiebron en mag niet worden gebruikt of vertrouwd voor diagnostische of behandelingsdoeleinden. De informatie is niet bedoeld als patiëntenvoorlichting, creëert geen relatie tussen patiënt en orthomoleculair adviseur en mag niet worden gebruikt als vervanging voor professionele diagnose en behandeling. Raadpleeg uw zorgverlener voordat u beslissingen over uw gezondheid neemt of voor advies over een specifieke medische aandoening. INNR B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel of aansprakelijkheid op welke manier dan ook geleden als gevolg van uw vertrouwen op de informatie uit dit document.
Terug naar blog